"Kada sam se udala pre nekoliko godina,želela sam odmah decu. Međutim, nije nam se dalo", priča Jasminka Hamzić Tajči, omiljena bosanska pevačica

Svojevremeno veliko iznenađenje folk scene nekadašnje Jugoslavije, Jasminka živi u Nemačkoj, udata je za Nemca i sa njim je u pedesetoj godini dobila dva sina, blizance.

"Nadu i veru da ću postati majka nisam gubila, ali Piter i ja smo se u razgovorima pomirili s tim da ćemo živeti naš skladan život i bez dece ako ih ne bude. Ali, znate kako se kaže: ‘Čovek snuje, a dragi Bog odlučuje’. Kada smo izgubili svaku nadu da ćemo postati roditelji, kada smo se opustili i prepustili nekom drugim stvarima u životu, desilo nam se ono za čim smo čeznuli. Ostala sam trudna", započela je svoju priču jednom prilikom pevačica.

Ona se i danas seća sa koliko neverice je dočekala vest da je u drugom stanju. "Bilo je to letos u Budvi. Moj muž i ja želeli smo da provedemo odmor u tom lepom gradu, a poznata sam po tome da volim da noću izađem i da malo plešem. Tako smo otišli u jedan restoran koji je imao uživu muziku i već je bio popunjen", priseća se Tajči.

jasminka hamzic tajci-min.jpg
Instagram / jasminka_tajci 

Mada je konobar bio ljubazan i našao im mesto, počela je da histeriše, da viče, da se ljuti. "Sve mi je smetalo. Moj Piter je pokušao na sve načine da me smiri, izađe u susret, međutim meni je i on smetao. Mislila sam da sam umorna, kontala na neke sasvim druge stvari, ali ne i na trudnoću. Čak i kada smo se vratili u Jablanicu gde uživam da budem sa mojom braćom i njihovom porodicom i tu sam bila nervozna i jedva čekala da se vratim u Ninberg", prepričava leto.

Po povratku nisam ni tada pomišljala da sam u drugom stanju, a ja sam bila sve, samo ne ona stara Tajči. Onda sam u dogovoru sa suprugom otišla na pretrage da saznam šta je razlog mojoj nervozi, uznemirenosti", prenela je Ekskluziva.ba.

Tada je usledila šok dijagnoza: trudnoća. Mislila da ću pasti u nesvest od sreće. Jednostavno nisam se nadala. Mislila sam da sam teško bolesna, da mi je stotinu nekih drugih stvari, ali trudnoća ni u snu. Odmah sam nazvala supruga, on je došao po mene i onda smo kao mala deca plakali od sreće. Bio je to dan i moment koji nam je promenio živote i koje će nam tek promeniti, ali nabolje.

Tajči je na svet donela blizance, a svojim primerom dala je nadu mnogim ženama koje žele da postanu majke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

ELMA OTKRILA POD KOJIM USLOVOM BI SE POMIRILA SA SAŠOM POPOVIĆEM! Pevačica ŠOKIRALA stavom oko fotošopa na OVOJ slici (FOTO) Kurir televizija