Za arapski svet se često vezuju slike kitnjastih ukrasa i šljaštećeg bogatstva, ali kraljica Ranija je pokazala da je svoj istančan modni ukus prenela i na ćerku Iman.

Mlada princeza se juče udala za svog verenika Džamila Aleksandra Termiotisa, sa kojim se verila u agustu prošle godine. Nosila je potpuno zatvorenu haljinu dugih rukava, a elegancija ove venčanice je zadivila mnoge žene.

Mlada je bila prava vizija čistote u belom od glave do pete, sa vrlo skromnim čipkanim ukrasom na grudima i ivici rukava. Jednostavnu frizuru prekrila je dugim velom, samo dva pramena kose su izvučena uz lice.

princeza iman cerka kraljice ranije 0762359488-min.jpg
Profimedia 

Njen najlepši ukras je bio osmeh koji nije skidala s lica, očigledno srećna što joj se ispunjava san. Majka joj je uputila nežnu čestitku, rekavši da joj želi mnogo ljubavi, radosti i smeha. I danas je kraljica Ranija objavila kratak video sa venčanja, a uz njega dodala i dirljivu poruku:

"Moja draga Iman, ovo nije zbogom, jer si ti uvek u mom srcu i mojim mislima. Bog te blagoslovio", napisala je Ranija. Na snimku se vidi i kako dirnuta majka utire suze maramicom. Ona je nosila vrlo elegantnu, a li i svedenu haljinu srebrnobež boje.

Iman je drugo dete kraljice Ranije i kralja Abdulaha, koji su u braku od 1993. godine. Pogledajte još slika sa njene svadbe u galeriji. 

Profimedia Venčanica princeze Iman oduševila žene.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna