Pevačica Goca Tržan (48) vrlo otvoreno u medijima govori o raznim temama, čak i onim koje su za mnoge tabu, pa je tako jednom prilikom otkrila da se podvrgla botoksu, kao i da radi tretmane radio talasima, pomoću kojih povećava tonus kože lica.

"Ja ne znam šta sam ja estetski korigovala što ne rade sve žene, a i mnogi muškarci, samo što se ja ne krijem, ne lažem i vrlo sam transparentna upravo zbog toga što smatram da žene i svi ljudi koje to interesuje zaslužuju da znaju šta je to, kao i procedure koje rade", rekla je sada pevačica za "Informer".

Goca je istakla da je generalno zadovoljna svojim izgledom i da želi da ga održava uz pomoć zdrave ishrane i redovne fizičke aktivnosti, ali da nema ništa protiv "odlaska pod nož", kao i da bi u tom slučaju prvo korigovala stomak.

"Još uvek mogu treningom da sredim, kao i kada vodim računa šta jedem. Mogu tako dosta toga da sredim, ali mi idu neke malo ozbiljnije godine pa ću razmisliti. Nervira me moj stomak. Stomačić me nervira i onda stalno moram da ga uvlačim. Ja učim sebe da prihvatam svoje telo i da ga volim takvo kakvo jeste, a ono se menja sa godinama, što je potpuno prirodno, ali ima stvari koje me užasno nerviraju i uradila bih možda liposukciju stomaka", iskrena je bila pevačica.

Ona se na svoj stomak jednom prilikom požalila i na Instagramu.

"Koliko god da smršam, ostane mi donji stomačić, pa ga uvlačim kad poziram, pa ga stežem, pa se nameštam… Šta ću, imam ga, moj je, posle porođaja se još malo i uvećao, ali sam naučila da ga volim. Za sve stomačiće i stomačine ovog sveta", napisala je tada Goca, koja je 2007. godine rodila ćerku Lenu, koju je dobila sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem.

Od 2011. godine Goca je u srećnoj ljubavi sa sadašnjim mužem Rašom Novakovićem, a neke od njihovih zajedničkih fotografija pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna