Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić zajedno su već 14 godina, a kruna njihove ljubavi je četvoro dece - dve ćerke i dva sina. Najmlađu naslednicu Aniku dobili su u oktobru 2021. godine, a glumica priznaje da bi volela da ima još naslednika.

"Hoću još dvoje dece! Svako naše dete se rađalo u momentu kada smo to želeli. Taman kad smo pomislili da nam je troje dovoljno, zafalio nam je bebeći miris i rodila nam se Anika! Deca su dar od Boga, naša najveća sreća i bogatstvo. Vreme će pokazati koliko ćemo još dece imati, zato ne znam tačno da kažem datum kad ću opet roditi", rekla je sada Mirka za "Informer".

Budući da je letnja sezona počela, glumica je već organizovala putovanje, ali zbog poslovnih obaveza na letovanju im se neće pridružiti Vujadin.

mirka-vasiljevic-vujadin-savic (1).jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Kad idete sa decom na odmor, to baš nije odmor za vas. Ne možete da radite šta hoćete i kako hoćete, ali to je najkvalitetnije provedeno vreme, svi smo posvećeni jedni drugima. Raspust je u toku, ja ću sama ići sa decom na more. Odmaraću se kad svi odrastu, ako ne budem odmah dobila unučiće", našalila se Mirka.

Njena i Vujadinova starija ćerka Adrijana krenula je tatinim stopama i trenira fudbal.

"Ćerkica mi ne uzima stvari, Adrijana je potpuno okrenuta fudbalu. Fudbal je jedino zanima, ona je nekako tu negde sa dva brata", rekla je glumica, koja još nije otišla pred oltar sa fudbalerom.

"Vujadin insistira na venčanju, kaže: 'Bio bi red već', svi oko nas to kažu. Ja stvarno mislim da će to biti, nekog ponedeljka... Samo je u pitanju manjak našeg slobodnog vremena", iskrena je bila Mirka.

Još fotografija Mirke i Vujadina pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Mirka Vujadina Savića ubila u pojam Kurir