Glumica Nina Rukavina široj javnosti predstavila se prošle godine kada je dobila jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Igra sudbine". Ona je tada zamenila Draganu Mićalović u ulozi Une Hristić. U jednom trenutku Nina je napustila seriju, a u projekat se vratila Dragana, koja sada ponovo tumači Unu.

Nina se nakon "Igre sudbine" vratila angažovanjima u pozorištu, ali je i tu napravila pauzu jer će se uskoro još jednom ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi. Ona i njen suprug 2019. godine dobili su sina Iliju, a sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem se vidi da je glumica ponovo trudna i da čeka drugo dete.

Nina Rukavina
Instagram / milkovska_s 

Nina Rukavina je rođena 21. avgusta 1990. godine u Subotici, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju, a 2010. godine upisala je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Jasne Đuričić i Sanje Ristić Кrajnov. Master studije upisala je 2014. godine kod profesora glume Radoslava Milenkovića, a od sezone 2015/2016 je članica Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada.

Glumica je u detinjstvu, dok se jednom prilikom inhalirala, doživela nesreću zbog koje joj je amputiran deo desne ruke, a o tome je svojevremeno i govorila.

"Zapalio se peškir, pošto sam se inhalirala. Peškir je bio iznad mene, kad se zapalio ja sam refleksno odbranila svoje lice i skinula taj peškir sa lica, i tad je moja ruka nastradala. Morala je da usledi amputacija i to je cela priča oko nesreće", ispričala je ranije za emisiju "Dobro u ljudima" Nina, koja nije dozvolila da joj nesreća prepreči put do ostvarenja snova i uprkos onome što joj se desilo zadržala je osmeh na licu.

Nina Proročić Rukavina
Screenshot / TV Prva 

Tokom snimanja "Igre sudbine" Nina je bila odvojena od supruga i sina, što joj je veoma teško padalo.

"Ja sam stvarno majka sina od tri godine, to nam je, meni i Uni, isto. Meni lično nije prijatno kada čujem repliku iz serije 'Majko, ostavila si dete', a ja sam 200 kilometara od svog deteta. Moj suprug i sin žive u Subotici, odakle sam i ja. Trenutno zbog snimanja serije boravim u Beogradu, ali tamo odlazim čim nemam snimanja", ispričala je tada Nina za TV "Prva".

Još fotografija Nine Rukavine pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Dobro u ljudima Glumica Nina Proročić Rukavina pridružuje se ekipi serije "Igra sudbine" u četvrtoj sezoni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE Kurir televizija