Nikol Egert je kročila u svet glume sa samo sedam godina i kroz njega "tumarala" od filma do TV serije i nazad sve dok nije pronašla svoje mesto u svetu sitkoma.

Najveću slavu su joj je ipak doneli "Čuvari plaže", a u seriji je glumila uz Pamelu Anderson i Dejvida Haselhofa. Međutim, mladoj glumici uopšte nije prijala dodatna "reputacija" koja je išla uz ovaj projekat.

nikol egert 0585282572-min.jpg
Profimedia 

"Počeli su da me nazivaju ku*vom što nikad nisam bila", izjavila je u jednom intervjuu sa Oprom Vinfri. "I smatrali su da sam glupača što, takođe, nisam." Nikol je napustila seriju posle četvrte sezone, a nastavila da glumi u televizijskim filmovima.

nikol egert 0279251570-min.jpg
Profimedia 

Međutim, s vremenom je zarada postala mnogo manja od troškova. Od holivudskog sna nije ostalo više ništa. Glumica je proglasila bankrot i prodala kuću u Los Anđelesu vrednu više od milion dolara.

nikol egert 0652640947-min.jpg
Profimedia 

Okrenula se potpuno novom biznisu - prodaji sladoleda. Odlučila je da to radi na starinski način, uz korišćenje kamiona koji je nekad išao od kuće do kuće.

"Mi ćemo se najviše fokusirati na organizovane zabave", objasnila je Opri. Nikol se vidno ugojila, a odlučila je i da grudi smanji i podigne.

nikol egert 0652641003-min.jpg
Profimedia 

"Kad sam snimala `Čuvare plaže` imala sam 47,5 kg i ugovorom mi je bilo zabranjeno da dobijem ili izgubim više od 2,5 kg. Ali tad sam bila mlada i nije bilo potrebno čak ni da vežbam", priseća se Nikol.

Bonus video:

NEMA VIŠE GOLOTINJE! SUZANA MANČIĆ RAZOČARALA JAČI POL! Odustaje od SEKSI SELFIJA: Neću se pokazivati ni u bikiniju!  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna