Američka serija "Čuvari plaže" davala se čak 10 godina - od 1989. do 1999. godine. Emitovana je u 148 zemalja na svim kontinentima sveta sa izuzetkom Antarktika i ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najgledaniji televizijski program. Glumica Erika Eleniak igrala je u seriji zajedno sa Pamelom Anderson i Dejvidom Haselhofom. 

Erika Eleniak je imala samo 20 godina kada je snimanje počelo. U to vreme, glumica je bila veoma popularna i čak je 1989. godine proglašena za ženu meseca u časopisu "Plejboj". Bila je zanosna plavuša i simbol zavodljivosti, ali kako je od prestanka emotivanja serije prošlo pune 34 godine, Erika se, što je i razmiljivo, promenila.

Sada Erika Eleniak ima 53 godine, a njeno ime se sve ređe pojavljuje u filmovima i TV emisijama. Nekadašnja čuvarka plaže iza sebe ima dva braka i oba su se završila razvodom. Udavala se dva puta - 1998. i 2005. godine, a 2006. je dobila ćerku.

Erika Eleniak kako izgleda danas
Profimedia 

 Za razliku od Erike, Pamela Anderson je konstantno uspevala da drži pažnju javnosti. O ukradenoj VHS traci, na kojoj su se nalazili intimni snimci Pamele i njenog prvog muža Tomija Lija godinama se govorilo, a sada je napisala memoare.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna