Nakon što je u medijima odjeknula vest da se Darko Filipović nakon 12 godina braka razveo od supruge Jasmine, bivši supružnici, koji imaju ćerku Nastju, oglasili su se u medijima i izneli svako svoju stranu priče.

"Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka", rekla je Jasmina za "Informer", dok je pevač izneo tvrdnje da je do razvoda došlo jer mu je, sada već bivša, supruga bila neverna.

"Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da je, ako je već davala izjavu, trebalo da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara. Ako je nije sramota, neka vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim, drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote. Želim joj sve najbolje", rekao je za "Grand" Darko, koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda".

U beogradskom naselju u kom su Darko i Jasmina živeli zajedno sa ćerkicom komšije su za "Kurir" TV rekle da ne viđaju pevača otkad je njegova bivša supruga pre pola godine sa detetom napustila porodični dom.

Oni kažu da Filipović vreme uglavnom provodi u svom stanu u Grčkoj, a da u Beograd dolazi tek povremeno, zbog poslovnih obaveza.

U istom kraju žive i njegove kolege Milan Dinčić Dinča, Sale Tropiko, Nemanja Stevanović i Pavle Dejanić, kog je ekipa "Kurir" televizije srela dok se šetao sa sinom.

"Darko je divan komšija i divan kolega, ali moram da priznam da ga jako dugo nisam video, jedno pet, šest meseci. Sve najlepše mogu o njemu da kažem, a i radili smo zajedno", rekao je Pavle.

Još fotografija Darka i njegove bivše supruge Jasmine pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Darko Filipović sa bivšom ženom Jasminom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ŽENA GA VARALA SA DRUGOM, RAZVEO SE, PA NESTAO?! Komšije o bivšoj zvezdi Granda Darku Filipoviću: Nema ga već POLA GODINE! kurir televizija