Snežana Đurišić u žiriju "Zvezda Granda" je već duže vreme i priznaje da često dolazi do nesuglasica sa kolegama sa kojima deli odgovornost. Ona ističe da niko ne voli da se svađa, ali da se dešava da dođe do sukoba mišljenja oko takmičara.

"Niko normalan ne voli da se svađa. Stvar je toga koliko je ko podložan tom provociranju. Nisam primetila da neko baš voli da se svađa" rekla je Snežana i otkrila ko najčešće ispadne iz takta.

"Tu se smenjujemo. Gledam da sebe suzdržim i uspevam u tome. Ranije sam bila baš impulsivna pa sam naučila da to nije dobro i imam dobru kočnicu. Mada mi se desi ponekad, ali onda kažete sve što mislite pa ako ste nekada i pogrešili izvinite se. I to je ljudski", rekla je za Grand pevačica i otkrila po čemu se razlikuje ovogodišnja sezona Zvezda Granda.

"Drugačije je malo. Ovde ne može da dođe neko ko nije talentovan i ko ne može da peva. Ali kada se šalju snimci onlajn onda se oni posluže malo ušminkavanjem matrice i pevanja pa to bude drugačije u odnosu na živo pevanje. Ima dobrih, ali ne bih mogla da ovoga trenutka napravim paralelu", ispričala je Snežana koja bi volela da ode na koncert Aleksandre Prijović.

"Uspeh svih Zvezda Granda je uspeh svih nas. Idem na koncerte kad god mogu i kada me to interesuje, ali ovog puta neću biti u prilici jer nisam tu. Ali rado bih otišla na koncert Aleksandre Prijović jer je ona pevačica koju ja poštujem. A i na Miličin. Tu ima šta i da se vidi i da se čuje", rekla je Snežana i otkrila recept za dobar izgled, a to je ljubav.

"Količina ljubavi koju čovek ima u sebi za sve i svakoga diktira unutrašnje stanje i to prosto izlazi iz vas. Čak i kada ste neraspoloženi, to je čistač loše energije", rekla je Snežana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna