Lepa Brena uvek naglašava važnost porodice i trudi se da održava bliske veze sa bratom Farukom i sestrom Faketom. Kad god objavi slike sa "Farom" kako u Kanadi zovu njenu sestru, stižu brojni komplimenti i pozdravi.

Pevačica uživa kad su svi na okupu, a najlepša prilika za to se ukaže kad je neko veselje u porodici. To su i dirljivi susreti koji se pamte.

Tako je bilo i prošle godine kad se ženio Brenin bratanac, pa se pevačica latila mikrofona, a pridružio se i brat Faruk. Podsetimo, i on je veoma talentovan, što je dokazao i učešćem u emisiji "Nikad nije kasno".

lepa brena porodica.jpg
Instagram / lepabrenaa 

Faruk se već decenijama aktivno bavi muzikom. On svira harmoniku i klavijature, ali je u toku takmičenja u pomenutoj emisiji dokazao i svoje vokalne sposobnosti, te je jednom prilikom i Brena izašla na scenu i zapevala sa njim.

Sa Faketom najradije provodi letovanja, a svi se slažu da i sestra pevačice izgleda izuzetno mladoliko.

sestra lepe brene
Instagram/Lepa Brena 

Brena je jednom prilikom govorila o svom odrastanju i istakla da su njeni brat i sestra uplovili u muzičke vode pre nje. Uvek naglašava da su svi nasledili talenat od majke, za koju je bila posebno vezana i njoj u čast snimila i poseban album sa sevdalinkama.

lepa brena sestra fakreta.jpg
Instagram / lepabrenaa 

Zato nije ni čudo što je na njihovim porodičnim veseljima uvek sjajan provod, a kako je bilo na svadbi bratanca pogledajte u video snimku.

Lepa Brena zapevala na svadbi bratanca instagram/lepabrenaa

Tekst: Lepa&Srećna