Ljubav Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića bila je priličan šok za javnost kad su njih dvoje rekli da planiraju brak. Razlika u godinama je bila za mnoge veliko iznenađenje.

Kako su na vezu mlađeg momka i već veoma poznate kreatorke reagovali njegovi roditelji, govorili su Veljko i njegova majka Dušanka u emisiji "Kad anđeli spavaju".

"Dolazim sa posla, a on se vratio sa Zlatibora. Kaže on meni - vraćam se za Beograd, došao sam da ti kažem da sam sa Vericom. Bila sam zatečena", kazala je Dušanka, inače ekonomista koja je bila zaposleda u SUP-u.

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
ATA / Antonio Ahel 

"Pričali smo o tome i rekla sam mu - ako je to to, i ako ste se našli i ako je voliš, onda u redu, ali ako je nešto drugo onda nemoj. Ako si spreman da te svi gledaju i zapitkuju, kao i mene na poslu - onda okej". Tada sam ga pitala i nikad više", ispričala je Dušanka.

Ona je odlučila, kako kaže, da ne postavlja bilo kakva pitanja. "Samo ako sami nešto kažu", dodaje mama.

1393615_majka-veljka-kuzmancevica_ff.jpg
Youtube / Dok anđeli spavaju 

Veljko je ponosan na roditelje i način na koji su ga vaspitali. "Nas troje smo uvek bili bliski i otvoreni jedni prema drugima. Mnogo vremena smo proveli u razgovoru, razumeli smo se.

Vezani smo, ali ne na formalan način, da moramo po svaku cenu da se javljamo ili šaljemo razglednice kad negde odemo. Prosto smo bliski na jedan ljudski način, koji podrazumeva porodicu i dom", kaže Veljko.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna