Belu Hadid (26) ne prestaju da muče zdravstveni problemi, a manekenka se požalila na razne tegobe svojim pratiocima na TikToku.

Sve je počelo jednim ujedom krpelja, pre desetak godina, a sada su se nadovezali i stomatološki problemi. Došlo je do infekcije nakon operacije korena jednog zuba i Belu muče jaki bolovi.

"Jedan nerv iz donje vilice spušta se niz meridijan koji ide celim telom, a svuda je bolan na dodir", priča manekenka. "Bol mi se širi i kroz limfne čvorove, ovo je nešto strašno.

Lajmska bolest mi se rasplamsala, upalila mi se vilica... inficiran zubni kanal, adrenalinski umor... imam "cureća creva" i to mi se vidi na koži, hronično sam umorna, dehidrirana, hronično depresivna i iscrpljena, lice mi je pod upalom, telo i lice mi se kidaju od bolova, mozak mi je pod upalom, imam migrene... "

bela hadid place.jpeg
Instagram / bellahadid 

Bela ističe kako su joj zdravstveni problemi ostavili mnogo traga na njenom izgledu. "Neko se možda pita zašto mi se lice menja... evo zašto. Tu je kraj priče", kaže žena koju su proglasili najlepšom na svetu, zbog savršenih proporcija fizionomije.

Međutim, mnogi estetičari kažu da je to savršenstvo rezultat brojnih hirurških intervencija.

bela hadid 0621040496-min.jpg
Profimedia 

"Mrzim kad se pogledam u ogledalo, a naročito da se slikam, stvarno mi dođe da povratim kad se vidim", tvrdi Bela. "Godinama je već tako. Kad se doteram, bude drugačije, ali teško je baviti se ovom profesijom kad se osećaš i izgledaš toliko bolesno", završava jedna od najboljih manekenki na svetu.

"Život nije uvek onakav kakav izgleda spolja, a najteže je kad vas ne procenjuju po tome kako se osećate, već samo po vašem izgledu", kazala je Bela u nedavnom intervjuu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna