Najmoćniji čovek Katara, šeik i bivši emir Hamad bin Khalif Al Thani sa suprugom Mozom ima sedmoro dece, a njihova ćerka Hajnd ibn Hamad prisustvovala je juče svečanosti u Madridu koje je organizovala bivša španska kraljica Sofija.

Ceremonija je organizovana povodom ceremonije zatvaranja akademske godine Muzičke škole "Reine Sofia" ("Kraljica Sofija") u Muzeju "Reina Sofia" u Madridu, a bogata naslednica je pokazala da je od majke nasledila nepogrešiv modni ukus.

Ona je ponela jednostavnu haljinu A kroja sa rol kragnom i zanimljivim detaljima na rukavima. Uparila ju je sa salonkama nude boje, klač torbicom i efektnim nakitom.

Ćerka princeze Moze
Profimedia 

Kako u Španiji važe drugačiji kodeksi odevanja u odnosu na Katar Hajnd ibn Hamad el Tani ovaj put nije nosila hidžab. 

Šejha Moza, jedna od tri žene katarskog emira poznata je po svom besprekornom stilu - čuveni modni list "Vog" ju je uvrstio u pet najbolje odevenih žena sveta, a "Veniti fer" progasio ju je najlepše obučenom damom plave krvi.

U javnosti uvek nosi komade poznatih brendova visoke mode, a prema pisanju stranih medija, odeća koja je specijalno dizajnirana za nju dostiže cenu i do 100.000 dolara.

Još fotografije lepe Šejhe Moze pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Šejha Moza bint Naser

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna