Marija Mikić uživa u braku i ljubavi koju joj pruža supug Jovan. Iako među njima povremeno dođe do nesuglasica njihove emocije su jake pa uspevaju da prebrode sve probleme.

"Posvađamo se, ali za jedan odnos je to i dobro. Normalno je da rasprave i neslaganja postoje, oko sitnica, ali ne veće svađe. Mi imamo interesantan smisao za humor. Generalno se lepo slažemo, lepo živimo, ništa je tu ne bi dirala", rekla je nedavno Marija koja je sada otkrila koje iznenađenje joj je suprug Jovan priredio za rođendan.

On je na svom ramenu uradio tetovažu koju je posvetio Mariji.

"22.06. Godine. Vekovi. Dani i sati su za amatere. Voli te tvoj mali trenutak!", glasile su reči koje je Marijin partner istetovirao na koži, a ona je dirljivo uzvratila:

"Opet si prevazišao samog sebe. Samo, zeznuo si se. Život je trenutak, a ti si moj život. Srećan mi rođendan!", napisala je Marija.

Inače, ovo nije prva tetovaža koju je Mariji posvetio suprug - nedavno je na ramenu istetovirao njen lik.

Marija je u julu prošle godine rodila ćerku Đurđu, a samo mesec dana kasnije saznala je da je ponovo u drugom stanju. U maju ove godine na svet je stigla i druga beba, sin Milija, a pevačica se samo nekoliko nedelja nakon porođaja vratila pred publiku i počela da nastupa. Pored toga, uveliko sprema i svadbu sa izabranikom Jovanom, koju su već dva puta otkazivali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna