Jedan od zaštitnih znakova Amal Kluni je duga i bujna tamnosmeđa kosa, ali ovog puta supruga holivudskog zavodnika Džordža Klunija odlučila je da izađe iz svoje zone komfora.

Ona je nedavno pokazala novu frizuru - svetle pramenove, koji su doprineli da se njen izgled umnogome promeni.

Za promenu boje kose Amal Kluni zaslužan je frizer Dimitris Đanetos, koji je objasnio zbog čega je odabrao baš ovu tehniku.

"Amal ima prirodno veoma lepu kosu, a svetli pramenovi koje sam joj napravio stvaraju 3D efekat kada je kosa stilizovana. Da bih napravio ovakav izgled koristio sam peglu za kosu, hvatajući kosu u različitim pravcima. Zatim sam pročešljao kovrdže da bih dobio lepršavi, disko, efekat", objasnio je frizer i dodao da je na kraju stavio i malo laka za kosu, kako bi frizura bila sjajna i dugotrajnija.

Komplimenti na račun novog izgleda Amal Kluni ne prestaju da se nižu, a žene su saglasne u tvrdnji da samo jedna, naizgled mala, promena može dati potpuno novi izgled i svežinu svakoj dami. Mnogi komentarišu i da Klunijeva supruga, koja je ove godine proslavila 45. rođendan, sada izgleda daleko mlađe.

Inače, Džordž Kluni je svojevremeno ispričao da ga je Amal osvojila čim ju je prvi put ugledao, ali da nije bio siguran da li i ona oseća isto.

"Ona je tako izvanredno zabavna, pametna, lepa, sjajna žena. I, znate, bio sam oduševljen njom i počeo sam da joj pišem pisma", rekao je, napominjući da je jedno od pisama bilo od njegovog psa, kome je bio potreban advokat za ljudska prava da ga izbavi iz vinskog podruma.

Amal je, međutim, potvrdila da je od početka bila zainteresovana za njega.

"Upoznala sam ga i pomislila sam: 'Tako mi je drago što postoji neko poput njega na ovom svetu'. Nisam nužno zamišljala da ću moći da provedem život sa njim ili da ćemo imati ovu neverovatnu porodicu", iskrena je bila advokatica, koja sa glumcem ima blizance.

Još fotografija Amal Kluni pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Amal Kluni u haljini od šljokica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna