Lepa Amal Alamudin očarala je slavnog glumca Džordža Klunija zbog svojih mnogobrojnih kvaliteta. Iako je on bio poznat širokom auditorijumu, ona je bila uticajna i moćna. To govori i činjenica da su pojedini mediji kada je počela da se zabavlja sa slavnom holivudskom zvezdom preneli da sa advokatica za borbu za ljudska prava zabavlja sa glumcem.

Akcenat su stavili na nju, jer su smatrali da je zaslužila svojim radom i obrazovanjem, da ne bude u senci slavnog glumca. Džordž Kluni je važio za zavodnika kog nijedna leptoice do Amal nije uspela da ukroti, a septembar 2014. doneo je kraj njegovom momačkom životu. Danas uživaju u odgajanju njihove dece, blizanaca Ele i Aleksandra, a glumac se prisetio trenutka kada je zaporsio svoju dragu.

"To je bila katastrofa. Sve sam bio isplanirao. Nisam glup. Detaljno sam sve isplanirao. Pripremio sam plejlistu s pesmama moje tete Rozmari. Daću joj prsten tokom pesme 'Why Shouldn't I?', to je divna pjesma", rekao je glumac nedavno i otkrio kako se situacija zakomplikovala.

"Večerali smo, krenula je pesma i rekao sam 'znaš, mislim da je negdje upaljač da zapalimo sveću' (koju sam ja pre toga ugasio), 'mislim da ima upaljač u onoj maloj kutiji iza tebe'. Pogledala je i rekla da je unutra prsten, kazala je to u stilu kao da je neko tu ostavio prsten pre tri godine", rekao je glumac koji je shvatio da je ovo pravi trenutak da se spusti na kolena. Amal je 20 minuta razmišljala šta da odgovori.

"Slušaj, stvarno bih voleo da se oženim sa tobom, ali nisam mlad i već dugo klečim i mogao bih da izgubim kuk, razumeš?", rekao je Džordž a Amal je stalno ponavljala 'O, moj Bože, o, moj Bože', a onda je u jednom trenutku rekla 'O, da. Da, hvala bogu.'

Oskarovac je priznao da je bio jako nervozan kada je shvatio da njegova supruga nosi blizance.

"Sada mi je to najbolja stvar na svetu. Tada sam bio prestravljen. Pa, imao sam 56 godina i to mi je jednostavno zvučalo zastrašujuće", bio je iskren glumac.

Pogledajte još fotografija Amal i Džordža Klunija u galeriji ispod.

Profimedia Nedavno proslavili sedmu godišnjicu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna