Pevačica Sara Jovanović uživa u jednom od najlepših životnih perioda. Izabranik njenog srca je Žiga Sotlar, plesač i koreograf iz Slovenije koji joj je u svemu najveća podrška. Tako je bilo i sada kada je njen novi album Sare Jo na kome je radila prethodne dve godine, ugledao svetlost dana.

Album pod nazivom "Bez kontrole“ broji deset pesama na koje je pevačica veoma ponosna, a reakcije publike su pozitivne što je Sari posebno važno. Zbog pohvala koje je dobila na Instagramu preplavile su je emocije, pa je briznula u plač.

"Da li čitam komentare, nemam vremena za to“, našalila se pevačica koja je neko vreme interagovala sa publikom i zahvaljivala se na rečima podrške.

Sara Jovanović izdala album
Instagram/Sara Jo 

"Ne mogu više da plačem“, rekla je Sara koja je sa dečkom nastavila da slavi uspeh.

Pevačica je nedavno otkrila da su ona i njen dečko isti tip osobe, i da jedno drugom priređuju iznenađenja.

"Oboje se trudimo da kroz te male, simpatične gestove, poput šetnje, kolača ili nečeg trećeg, ispunimo i oplemenimo dan, usrećimo jedno drugo. Povod za iznenađenja ne tražimo samo u obeležavanju značajnih datuma, godišnjica ili rođendana. Mislim da je u tome lepota zrele, iskrene i čiste ljubavi, da bude što više tih sitnica koje život znače, a tokom proteklih godinu dana, koliko smo nas dvoje zajedno, bilo je mnogo takvih događaja", rekla je nedavno za "Gloriju" pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna