Popularna pevačica Nikolija Jovanović otkrila je da godinama unazad dobija negativne komentare, na račun svog izgleda, porodice, karijere.

"Donela sam vam novi zvuk pre 10 godina, bila jedini ženski artist ovog žanra u muškom svetu, to mi je tad 'mama platila' - OK! Ređala sam hitove svake godine : 'Prodala se, prešla u folk, fuj!' - OK! Zaljubila sam se u čoveka s kojim sam već 9 godina : 'Rasturila grupu - treba je ubiti' - OK! Celu svoju karijeru sve sama plaćam, nisam ničiji projekat, živim od svoje muzike - uradim pesme za svoju dušu : 'Ovo je užas, vrati se na staro' - OK - navela je pevačica i nastavila da nabraja neprijatne komentare koje svakodnevno dobija.

- 'Ne slika decu, šta glumi?', 'Ugoj se, vidi na šta ličiš!', 'Nikad nećes biti kao mama' - OKEJ! Nikada vam nisam svima bila po meri, sa uvredama sam naučila da živim 'jer to je deo javnog posla'. Na mržnju nikad neću odgovoriti mržnjom. Nikad neću mahati parama koje sam zaradila. Nikad neću probati da se dopadnem vama koji mi uredno servirate mržnju već više od deceniju. Vi ste Tviter komentar, a moj život su moja porodica, ljubav koja me okružuje, kao i muzika koju radim. Želim vam svima da budete 'neuspešni' kao ja i bićete srećni u životu, verujte mi. Niki",  napisala je ona na svom Tviter profilu a njeni fanovi su je zdušno podržali i poručili joj da ne obraća pažnju na zlurade komentare.


Pogledajte još fotografija u galeriji ispod.

Instagram / nikolijaofficial Pevačica se podvrgla raznim estetskim zahvatima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna