Holivudska glumica Heder Loklir (61) nekada je važila za najlepšu ženu Holivuda. Proslavila se ulogama u kultnim serijama "Melrose Place" i "Dinastija", a godinama se već ne bavi glumom. O njoj se pisalo iz drugih razloga, godinama unazad borila sa zavisnošću od alkohola i narkotika, ali i depresijom.

Čak je dva puta bila i hapšena jer pod dejstvom alkohola ulazila u sukob sa policijom. Zbog svega sud je doneo odluku da Loklirova ode na kliniku za odvikavanje, što je i ranije činila, ali bezuspešno.

Oni koji su upućeni u njen život tvrde da je do ovakvog njenog sunovrata dovelo i to što nije mogla da se pomiri sa činjenicom da stari i da se njen izgled promenio. Takođe, je i buran ljubavni život uticao na to da glumica toliko posrne.

Prvi put se udala kada je imala 24 godine za bubnjara Tomija Lija, a brak je potrajao sedam godina. Drugi put je bila u braku sa Ričijem Samborom, gitaristom benda Bon Džovi, sa kojim je i dobila ćerku. I taj brak nije potrajao, a najviše negativnog uticaja na nju imala je veza sa Krisom Hejzerom, njenim sadašnjim partnerom, koji je i bivši zatvorenik.

Sve to ali i brojne plastične operacije učinile su da Heder izgleda neprepoznatljivo, a njene fotografije koje su nastale pre nekoliko dana u Los Anđelesu šokirale su javnost.

Profimedia Heder Loklir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna