Iako javnim ličnostima nije lako da sakriju ljubavni život, Nikoliji Jovanović i Relji Popoviću to polazi za rukom već punih osam godina. Njihova priča traje od 2014. godine, a emocije su se probudile tokom snimanja spota za pesmu "Alkohola litar".  Ubrzo su obavestili javnost o svojoj vezi, a pevačica je otkrila da među njima ima "magije".

"On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto - 'magija', rekla je pevačica koja je trudi da uvek bude svoja i zbog muškaraca se ne menja.

"Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik. Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga", dodala je za Alo! Nikolija kojau za Relju vezuje i to što vole iste stvari.

"Isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše", iskreno je priznala Jovanovićeva.

Ljubav dugu osam godina krunisalo je rođenje ćerki Ree i Hane, a Nikolija se ne obazire na pojedine komentare da njihova deca "trpe" teret slave svojih roditelja.

"Ja sam, pre svega, svojoj deci najbolja majka na svetu i Relji najbolja žena. Moj posao nikako ne može da utiče na to. Komentara će uvek biti za sve. Ženama što ne rade - zašto ne rade, ženama koje rade - zašto rade... Stvarno mislim da ljudi ne treba da se obaziru na to. Ja se svakako ne obazirem, jer znam ko sam i šta sam i šta sam njima", rekla je pre nekoliko dana Nikolija za "Novu".

Još fotografija Nikolije i Relje pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Nikola Anđić Relja Nikolić izveo je danas Nikoliju i bebu iz porodilišta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna