Ljubav Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera je svakim danom sve jača i jača, a ono što poznati fudbaler čini za sreću svoje lepe supruge, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Jedna od stvari je i ta što je počeo da uči srpski jezik, pa je tako svojevremeno, u Čikagu kada ga je novinarka zamolila da priča srpski, samo se nadovezao - "Da te ceo svet razume".

Kako je od tada prošlo neko vreme verujemo da je nemački fudbaler još bolje ovladao našim jezikom, a i tako mu je lakše da se sporazume sa Aninom majkom Draganom, koju veoma poštuje.

Kako je Ana nedavno rodila trećeg sina, ima pune ruke posla, pa ja majka sa njima krenula u Majorku, gde bivša teniserka godinama ima kuću, kako bi joj malo pomogla.

Porodica je vreme iskoristila za uživanje na gliseru, a paparaci su pratili svaki njihov korak. Tako su uhvatili i trenutak kada je Bastijan Dragani dodaju vodu, i sasvim je jasno da su skladna porodica koja neguje međusobno poštovanje.

Profimedia Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna