Fudbaler Aleksandar Mitrović imao je sreću da ljubav svog života upozna rano. U Kristinu se, kako je rekao, zaljubio na prvi pogled, a u njihovom stabilnom odnosu pronalazi snagu za sve sportske trijumfe.

"U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno. Nisam se ja zaljubio samo taj dan kad sam je sreo, ja sam zaljubljen i dan danas i ljubomorno čuvam tu emociju prema svojoj ženi", rekao je Mitrović jednom prilikom i istakao da ga očinstvo mnogo promenilo.

"Najbolja stvar koja mi se desila je što sam dobio dete. To me je najviše promenilo. Iz korena. Odjednom više nisam bio najbitniji ja, već žena, deca, porodica. Zato svaki slobodan trenutak želim da provedem sa njima. Prilično mlad sam ušao u sve, prošao sve to sa izlascima, ludovanjem i sve samo to ranije prošao. U profesionalni fudbal sam ušao sa 15-16 godina i do sada sam se zasitio.

Zato mi je najveće uživanje da sam sa porodicom kod kuće .To su sitnice koje me čine srećnim. Dosta vremena sam odsutan i zato se trudim da svaki trenutak provedem sa porodicom", rekao je jednom za "Mozzarsport" Mitrović koji sa porodicom živi u Londonu. Pre nego što se venčao sa Kristinom dobili su sina Luku i ćerku Nađu. Prošlog oktobra pridružila im se još jedna devojčica, kojoj su dali ime Anastasija.

Instagram / mitrovic_kristina Lepa supruga fudbalera Aleksandra Mitrovića

Kristina Mitrović uprkos tome što je trostruka mama, pleni atraktivnim izgledom, a ove sezone za morski ambijent je izabrala odličan jednodelni plavo-beli kupaći kostim.

Pogledajte još fotografija Kristine Mitrović u galeriji ispod.

Instagram/Kristina Mitrović Žena Aleksandra Mitrovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna