Marijana Mićić nikada nije volela da svoj privatni život eksponira javno, pa se sa verenikom Milošem od početka veze retko pojavljivala na javnim događajima i o njihovoj ljubavi nije često govorila u medijima. Tako ni do petog meseca prve trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži. 

Nakon osam godina veze, 2022. godine, stigla je i kruna Marijanine i Miloševe ljubavi - ćera Ana. Mićićeva nije krila koliko je priželjkivala prinovu, a otkako se naslednica rodila u potpunosti joj je posvećena.

Ćerka Marijane Mićić prvi put na moru
Instagram/Marijana Mićić 

"Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda.

I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla 'Ju, što ste smršali'. Ja sam se uplašila, rekoh 'Zašto, šta mi je?",  ispričala je Mićićeva koja je sada, kako prenosi "Story" ponovo u drugom stanju i u oktobru će roditi još jednu devojčicu.

 Marijana je sa Milošem počela da se zabavlja u 30. godini, i drugačije je gledala na muško-ženske odnose nego što je to bio slučaj kad je bila u dvadesetim.

"Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je 'u glavi tačan' za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem", rekla je svojevremeno Marijana, koja je jednom prilikom objasnila i da partner od nje nema nikakva očekivanja, već joj isključivo pruža podršku.

Još fotografija Marijane i Miloša pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marijana Mićić Marijana Mićić i i Miloš Marjanović čekaju bebu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna