Mada je godinama u najpoznatijoj kraljevskoj porodici na svetu, Kamila Parker Boulz je uspevala da ostane u senci. Mnogi kažu da je tiho čekala svojih "pet minuta", a ona objašnjava da njena interesovanja ne privlače mnogo pažnje.

Ipak, dosta intrigantnih činjenica ostalo je malo poznato široj javnosti. Jedna od njih je da je i sama veoma bogata, evo kako...

Njeni roditelji, Brus i Rozalinda Šand su bili izuzetno imućni aristokrati. Otac je nasledio baronsku titulu, a majka bila odabrana za "debitantkinju godine" kad je predstavljena javnosti početkom prošlog veka. Kamila potiče iz porodice visoke klase, a njena čukunbaba Elis Kepel je bila ljubavnica Čarlsovog čukundede kralja Edvarda Sedmog.

kamila parker kralj carls 0722046849.jpg
Profimedia 

Kamila se udala za Endrjua Parkera Boulza, oficira koji je zabavljao - ni manje ni više - nego sa princezom Anom, rođenom sestrom princa Čarlsa. Prema jednoj Čarlsovoj biografiji, počela je avanturu s njim 1986. godine. Od Endrjua se razvela 1995. godine, a naredne godine se i Čarls razveo od princeze Dijane.

Princ Čarls, danas kralj Čarls Treći, bio je kum njenom sinu Tomu. Kamila ima i ćerku Lauru i petoro unučića, ne računajući one koje ima zbog braka sa kraljem.

kamila parker boulz kralj carls 0721845277.jpg
Profimedia 

Čarls i ona su se verili u februaru 2005. godine i venčali se tog aprila. Kraljica Elizabeta je odobrila taj brak, a Kamila je dobila prsten sa dijamantom od pet karata, okruženim sa još tri manja dijamanta sa svake strane. On je stigao iz lične kolekcije kraljice majke.

Danas Kamila živi u skladnom braku, a više njenih slika sa Čarlsom pogledajte u galeriji.

Profimedia Kraljica supruga!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna