Pevačica Selma Bajrami prolazi kroz težak period nakon što je njen bivši suprug počeo da vodi brigu o njihovom zajedničkom sinu zbog čega ga pevačica, kako je ranije izjavljivala u medijima, retko čuje i viđa. Sada im predstoji suđenje, a pevačica se nada da će sin ponovo živeti sa njom. 

"Želim da mi se moj sin vrati, to mi je najveća želja. Samo da budem zdrava, jaka i da mi se moj sin vrati. Ročište za starateljstvo je u februaru i nadam se najboljem. Treniram, molim se Bogu, vodim zdrav način života. Najveća podrška su mi majka, otac, sestra, brat i moji prijatelji, a naravno i moja armija fanova koja je uz mene", rekla je Selma za "Avaz".

Mnogi su primetili da je u poslednje vreme smršala, a iako vodi zdrav život, pravilno se hrani i ima redovnu fizičku aktivnost, pevačica priznaje da je i stres uticao na to da izgubi apetit. 

"Svakodnevno nerviranje i stres, šalim se, naravno, ali ima i tu istine. Izgubila sam apetit kada se sve to s detetom dogodilo. Treniram koliko je to moguće i zdravo se hranim. Ali svima na prvom mestu treba da bude mentalno i fizičko zdravlje. Naučimo da se nosimo sa nedaćama, pa na scenu kada izađemo pretvorimo se u robote, skroz neke druge ljude, osmeh na lice i zaboraviš sve što ti se dešava. Bitno je da publika bude nasmejana i zadovoljna, a to šta će biti posle, to znamo samo ja i četiri zida", iskrena je bila ona za pomenuti medij. 

Selma je nakon razvoda uplovila u novu emotivnu vezu, ali kako je nedavno priznala, ta ljubav nije opstala.

"Bila sam zaljubljena i raskinula. Volela sam i to je najvažnije. Ostavićemo ga u prošlom vremenu, nije zaslužio šansu", rekla je ona tokom gostovanja u emisiji "A sad malo mi“.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna