Aleksa Perović, koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda", gde je 2017. godine i pobedio, u februaru ove godine objavio je da se razvodi od supruge Milice Perović, srpske voditeljke i influenserke. Njih dvoje su bili u ljubavi 6 godina i u braku su dobili dve ćerke, Lunu i Srnu.

Pevač je sada, sa ove distance, progovorio o tome kako danas gleda na ljubav i emotivne odnose.

"Ljubav za mene predstavlja poštovanje i razumevanje. Tu su i strasti, ali mi se čini da su ova dva pojma primarna. Bilo je puno iskušenja, ali to su izazovi sa kojima sam se dobro snašao. Dok sam ja nunao bebe, moji drugari su išli u kafanu, ali zato sam ja sada zadovoljan i rasterećen sa te strane. Danas na ljubav gledam rasterećujuće i voleo bih da ljubav bude ono što zapravo i jeste, jedno potpuno rasterećenje", rekao je Aleksa za "Grand".

Sa bivšom suprugom Milicom prošao je kroz brojne lepe, ali i teške trenutke, a najteži je bio onaj kada su, pre nego što im se rodila starija ćerka, izgubili bebu. Situaciju je dodatno otežavalo to što su zbog pevačevog posla živeli na dve adrese.

"Najteži trenutak je bio onda kada smo Milica i ja izgubili prvu bebu, tada sam bio u 'Zvezdama Granda', bilo mi je baš teško. To je bio šamar realnosti, tada sam shvatio da koliko god mi planirali neke stvari ne ispadne uvek onako kako smo zamislili. Ona je tada bila u Novom Sadu, a ja sam zarad karijere bio u Beogradu", prisetio se sada Aleksa.

Kada su objavili da se razvode, Milica i Aleksa istakli su da će i dalje biti prijatelji.

"Više nismo muž - žena par, već partneri - prijatelji par. Kažu da tugovanje ima 5 faza. Mi smo došli do pete - kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne - nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu. Do ovoga nismo došli preko noći, put je bio posut staklom, ali smo baš mnogo, mnogo hteli da stignemo gde smo sad. Ovaj prijateljski koren je duboko u nama", napisali su oni tada na društvenim mrežama.

Još fotografija Milice i Alekse pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / leni_wolfy, Instagram / aleksaperovic Pevač Aleksa Perović i voditeljka Milica Perović razveli su se posle šest godina braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna