Nakon što su scenarista Žarko Jokanović i njegova supruga, glumica Milica Milša, napustili seriju "Igra sudbine", veliki broj glumaca takođe je prestao da bude deo ovog projekta. Među njima je i Mira Banjac, koju nakon odlaska iz pomenute serije nismo imali priliku da gledamo na malim ekranima.

Na TV "Pink" već nekoliko meseci emituje se nova serija čiji je Žarko autor - "Zakopane tajne", a Mira Banjac, koja neko vreme nije želela da snima nove projekte, donela je odluku da se sada pridruži ekipi ove serije.

"Gospodin Jokanović je ispoštovao neke moje želje i ambijent je fenomenalan i zahvaljujem se onima koji su to radili, baš onako kako sam zamišljala", rekla je tim povodom proslavljena glumica u emisiji "Premijera" i dodala:

"Ja se uvek radujem novim ljudima, iako većinu ljudi sa kojima radim znam."

Žarko Jokanović na društvenim mrežama otkrio je da Mira tumači lik gospođe Olge Aslanove, te da u seriji nosi ime svoje majke Olge, koja nije doživela da je vidi kao glumicu.

"To je jedna stara Ruskinja koja je videla i bolje dane. Deda je bio čuveni juvelir, ali to je sve otišlo kada je krenuo rat. Ja držim jednu uspomenu na moje roditelje koji su tu ostavili nekog traga", rekla je Mira o svojoj ulozi u "Zakopanim tajnama".

U ovom projektu glavnu junakinju tumači Milica Milša, koja je ponosna što ponovo sarađuje sa Mirom Banjac.

"Nema ništa lepše što glumcu može da se desi nego da igra sa Mirom Banjac i da Mira Banjac bude vaš prijatelj. Cela ekipa je srećna i radosna zbog Mirinog dolaska, ona je unela svežinu u seriju kao niko do sada", istakla je Milica.

Milica Milša o teškim životnim momentima
ATA / Antonio Ahel 

Podsetimo, Milica i Žarko "Igru sudbine" su napustili zbog svađe sa producentima ove serije.

"Ne postoji nikakav medijski trik. I za Milicu i za mene to je završena priča. Tome je došao kraj i na sve je stavljena tačka. Konkretno, nisam pristao da izbacim iz serije trideset glumaca, a nisam se ni slagao sa namerom da se snimaju dve, tri epizode dnevno, jer to urušava svaki kvalitet. Istovremeno, nijednog trenutka nisam pristao na zahteve da od 'Igre sudbine' napravim njenu suprotnost - seriju koja ide u triler, kriminal i neki oblik mračnjaštva", objasnio je tada Jokanović za magazin "Hello".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna