Mira Banjac pridružila se ekipi serije "Igra sudbine" u trećoj sezoni, kao veliko pojačanje, i snimila ukupno 63 epizode. Međutim, na polovini četvrte sezone došlo je do velikih promena u ovom projektu, kada su seriju najpre napustili scenarista Žarko Jokanović i njegova supruga, glumica Milica Milša, koja je tumačila jedan od glavnih likova - Adu Kanački.

Dugo se spekulisalo da je i Mira, koja je igrala lik Gvozdenije Karamatijević - Madam Deni, takođe napustila "Igru sudbine", a slavna umetnica sada se prvi put oglasila ovim povodom i potvrdila da više nije deo ekipe.

Mira Banjac
Youtube / Printscreen / TV SHOWS 

"Nemam šta da kažem na tu temu. Neću da pričam čisto da bih nešto rekla. Sve te priče koje se sada pletu njihova su žvaka. Ja sam se dostojanstveno povukla i, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka", rekla je Mira Banjac za "Kurir".

Osim Milice i Mire, seriju koja se emituje na TV "Prva" je napustilo još glumaca. Među njima je i Danica Ristovski, koju je u liku tetka Lile zamenila Zlata Numanagić. S druge strane, neki glumci koje smo ranije imali priliku da gledamo u ovom ostvarenju vratili su se u "Igru sudbine", a među njima su Dragana Mićalović, Iva Štrljić i Milica Tomašević.

Milica Milša i Žarko Jokanović nedavno su se oglasili povodom drame koja se dogodila i objasnili svoje razloge za napuštanje jedne od najpopularnijih serija.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

"Ne postoji nikakav medijski trik. I za Milicu i za mene to je završena priča. Tome je došao kraj i na sve je stavljena tačka. Konkretno, nisam pristao da izbacim iz serije trideset glumaca, a nisam se ni slagao sa namerom da se snimaju dve, tri epizode dnevno, jer to urušava svaki kvalitet. Istovremeno, nijednog trenutka nisam pristao na zahteve da od 'Igre sudbine' napravim njenu suprotnost - seriju koja ide u triler, kriminal i neki oblik mračnjaštva", objasnio je nedavno Jokanović za magazin "Hello".

Oni uskoro počinju sa snimanjem nove telenovele pod nazivom "Zakopane tajne", koja će se emitovati na TV "Pink".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna