Maša Memedović je oduševila svoje pratioce novom serijom fotografija na Instagramu. Ćerka Jovana Memedovića je jednako vešta i pred objektivom, a i iza njega. Poznata kao odlična snimateljka i montažerka, Maša postaje i influenserka, jer se žene oduševljavaju njenim autentičnim stilom oblačenja.

Vole je i svi oni koji vole prirodu, budući da ume da pokaže najlepše prizore na mestima koje obilazi. Sada je bila u Grčkoj, a ranim letovanjem svima pravi "zazubice".

Devojka prirodne lepote, Maša ne koristi filtere kad se slika, pa tako i njena slika u bikiniju odiše prirodnošću. Na moru je bila sa verenikom Bogosavom Apostolovićem, koji je u istoj branši. Njih dvoje su godinama u vezi, a Grčka je bila "presudna" i za veridbu. Tako su naime zaključili svi koji su primetili prsten na njihovim slikama sa Rodosa.

masa memedovic-min.jpg
Instagram / masamemedovic 

Ove godine je Maša odlučila da poseti Krf, a njeni pratioci su oduševljeni izborom mesta i plaža. Obišla je plažu Kanoni, ribarsko mesto Kassiopi i tvrđavu iz doba Vizantije, kao i plažu Avlaki gde svakako treba probati namaz od patlidžana. Ne propustite ni mesto Sidari i prelepu plažu Canal d’Amour, a kako je sve to izgledalo na Mašinom letovanju, pogledajte u galeriji slika. 

Instagram / masamemedovic Lepotica uživa u moru