U vreme dok su Antonio Banderas i Madona snimali mjuzikl Evita, glumac je bio u braku sa Melani Grifit. Međutim, Madona je bila "do daske" zaljubljena u Banderasa i to nije nimalo krila.

Nekoliko godina pre toga, izjavila je kako je očarana Banderasom, pa su čak počele priče kako se između Melani, Antonija i Madone stvorio i ljubavni trougao.

I glumica je potvrdila kako su postojale tenzije, pa joj je čak Madona "zabranila" da dolazi na simanje "Evite". Htela je da joj Banderas uvek bude na raspolaganju.

U dokumentarnom filmu o svom životu, Madona otvoreno govori o snažnoj privlačnosti koju je osećala. "Dve godine sam bila zaljubljena u njega", ispričala je. "Gledala sam svaki njegov film. On je jedan od malobrojnih glumaca koje sam čeznula da upoznam... umirala od želje."

madona  antonio banderas evita 0068492895-min.jpg
Profimedia 

Kad su se konačno sreli, bilo je to na žurci koju je organizovao Pedro Almodovar. "Cele nedelje sam se spremala da odem na tu zabavu. Sve sam već smislila u glavi, kako ću da ga navedem da se ludo zaljubi u mene", priča Madona. "Samo jednu prepreku nisam uzela u obzir - njegovu suprugu".

U to vreme je Antonio bio oženjen Anom Leca. Razveo se 1996. godine, ali uskoro je oženio Melani Grifit. "Počeo je da snima film Evita i ja sam krenula s njim", ispričala je Grifitova u jednom intervjuu.

antonio banderas melani grifit 0144416587-min.jpg
Profimedia 

"Mediji su to predstavili kao da ja idem da ga kontrolišem, a to stvarno nije bio slučaj", objašnjava Melani koja je u to vreme već bila trudna. "Ali Madona jeste bila zaljubljena u njega, a meni je bio zabranjen pristup njihovom snimanju", potvrdila je Melani. Podsetimo, ona je bila u braku s Antoniom punih 20 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna