Voditeljku Dušicu Jakovljević iskustvo je naučilo da treba dozirano govoriti o stvarima koje se tiču privatnog života. Kako kaže, bila je previše dostupna, a sada se promenila.

"Postala sam paranoična i sve više zatvaram svoj krug ljudi oko sebe. Imala sam previše poverenja i doživljavala sam izdaju, često sam transparentno pričala o svom životu. Oni koji me poznaju, tvrde da se nisam promenila, a ja smatram da jesam. Bila sam previše dostupna, a to je pogrešno protumačeno ili je bilo iskorišćeno na neki drugi način. Jedno je biti otvoren, a drugo je biti prohodan, tu rečenicu sam počela da primenjujem u svojoj svakodnevici",  kaže Dušica i dodaje da se deluje nadmeno na prvi pogled.

"Trudim se da sačuvam ono što je moja intima i neki deo sebe koji treba da bude moj privatan život. Nisam uobražena, to je stvar zaštite i lične nege, psihičke pre svega. Delujem nadmeno na prvi pogled. Imam povremeno izraženu socijalnu anksioznost kada idem na mesta gde ima više ljudi. Kada se sve to pomeša, dobijete Dušicu kakvu vidite, sve to ima neki lep uticaj", rekla je za "Informer" Dušica koja je srečna što ima prave prijatelje.

"Ne delim ljude i ne pravim razliku da li su iz javnog života ili sveta estrade, čak većina mojih prijatelja se ne bavi javnim poslom. Volim ljude, moji prijatelji imaju svoje poslove i čak ne prate moje emisije. Često se dešava da ne stignemo da se vidimo, ali znam da su tu za mene kao i ja za njih. Svako od nas ima svoje radno vreme, teško je uklopiti se, ali znamo da naše drugarstvo nema rok trajanja", rekla je voditeljka.

Uz Dušicu često ide epitet jaka žena, ali ona je nedavno za "Alo!" priznala da joj to ne prija.

"Često kažem da meni niko ne treba, da sam ja sebi zagrljaje rodila, i da ne moram više ništa u životu sem da brinem o svojim roditeljima, deci i sebi. Deca su dovoljno velika da mogu da nađem vremena i za ljubav. Došla sam u situaciju da ne jurim godine već da one jure mene, a na meni je da im bežim. Ne volim epitet jake žene. Kada vidim kako su druge žene postavile svoj život, pomislim: ‘Bože, zar sam ja sve morala ovako sama?‘, ali nema mi druge", rekla je Dušica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna