"Svaki poklon, svaki rođendan, svaka Nova godina, sve je bilo duplo", reči su kojima Srđan Žika Todorović opisuje svoje detinjstvo. Naš poznati glumac odrastao je u skladnoj atmosferi premda su mu roditelji bili razvedeni.

Otac Bora Todorović je bio prava glumačka legenda, a njegova profesionalna karijera je potrajala duže od 50 godina. Bio je i veliki boem, a evo kako je upoznao Srđanovu mamu Snežanu Matić.

"Bora je kevu sreo kada je bila mlada balerina, tek je počela da igra u Hrvatskom narodnom kazalištu. Tu su se oni smuvali i on ju je poveo u Beograd. Ja sam se rodio 1965, a oni su se razveli četiri godine kasnije", ispričao je jednom prilikom Žika. 

Potrudili su se da dete ne oseti razvod kao težak događaj. "Ja sam živeo sa mamom, ali kad god je ona odlazila na vežbe i predstavu, bio sam sa Borom", kaže glumac i ističe da je imao lepo detinjstvo. "Na more sam išao malo sa kevom, malo sa ćaletom. Uglavnom, naš odnos je bio dobar", priča Žika. 

On se ponosi majkom koja je bila vanvremenska lepotica i s kojom rado prošeta ulicama Beograda. Snežanine slike plene pažnju na Žikinom Instagramu, a pratioci se utrkuju ko će ostaviti lepši kompliment! Mnogi kažu da Srđan dosta liči na majku, šta vi mislite?

srdjan zika todorovic 2-min.jpg
Instagram / srdjan.zika.todorovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna