Nakon šest godina na TV "Prva" voditeljka Ksenija Bujišić odlučila je da je vreme za rastanak. Svoj profesionalni put ovo poznato TV lice nastavlja na "Informer" televiziji, gde će biti domaćica jutarnjeg programa.

Ksenija je mama dvoje dece - ćerku Loru rodila je 2019. godine, a u martu prošle godine na svet je donela sina Danila.

"Uzbuđena sam. Nekako, prvi put u životu sam ovoliko dugo bila bez radne obaveze. Zato što sam se porodila i onda sam bila na tom porodiljskom duže nego što je to bila moja prvobitna zamisao. Međutim, tako su se namestile neke okolnosti. Jesam uzbuđena i mislim da još uvek nisam ni svesna da počinjem da radim. Sve ovo mi je falilo. I malo da se proćaska u šminkernici, jer je tu uvek najzanimljivije, da se sređujemo, to uzbuđenje... Tako da, baš sam srećna", rekla je za "Informer" Ksenija, kojoj nije problem da ustaje rano.

"Bio mi je problem kada sam prvi put promenila način života i iz zabave stigla u jutarnji program. Kada sam radila vremensku prognozu na Prvoj tada mi je to bio šok, kako ću, sad treba da ustanem u vreme kada sam nekada maltene išla na spavanje, ali tad sam ustvari okusila čar jutra, koliko je lepo kada završiš sa poslom rano i taj osećaj da si već oko 13h gotov i da imaš ceo dan slobodan. Tada sam shvatila sve moguće benefite tog jutarnjeg programa. Tako da, na to rano ustajanje ne gledam kao na neku muku i neki teret. Naprotiv, baš mi je drago što sam ponovo u tom svom ritmu koji mi prija", rekla je voditeljka, koja je svojevremeno otvoreno pričala i o svojoj borbi sa anoreksijom.

Ksenija ističe da joj nije teško da uskladi privatne i poslovne obaveze jer je, kako kaže, ključ u dobroj organizaciji.

"Kada sam postala majka, na posao sam se vratila već dva meseca nakon porođaja i vrlo mi je odgovaralo zbog ritma života novopečene mame da sam što ranije gotova sa svojim poslovnim obavezama. Sad se ne menja ništa, s tim što me umesto jednog, kod kuće čeka dvoje pilića. Tako da, mislim da je i zbog dece radni ritam odgovarajući. Ključ je dobra organizacija, a meni to ide od ruke", zaključila je ona. 

Još fotografija Ksenije Bujišić pogledajte u galeriji ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna