Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić zajedno su već 14 godina i imaju četvoro dece, a šarmantna glumica priznaje da ponekad pomeša godine njihovih rođenja.

Ona je sada ispričala da se nedavno, popunjavajući izvesnu papirologiju, zbunila oko godine rođenja četvrtog deteta, ćerke Anike, pa je u pomoć morala da pozove svoju majku.

"Relativno skoro je trebalo neku papirologiju da popunjavam i zbunila sam se. Popunila sam za prva tri deteta i zbunim se kod četvrtog. Zvala sam majku da pitam da li je dete rođeno 2021. ili 2022. godine", ispričala je u emisiji "Magazin IN" Mirka, koja sa Vujadinom ima dve ćerke i dva sina.

mirka-vasiljevic-vujadin-savic (1).jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Kad idem po redu, tako znam, a kad idem preko reda, ne znam. Zato sam bila mudra, dvoje sam rodila u oktobru, a dvoje u decembru. Jednog dana kad postanem senilna pitaću: 'Je l' si ti iz oktobra ili decembra?' Ma, nema greške", našalila se glumica i nasmejala sve prisutne.

Mirka je u 21. godini postala majka, a veliku pomoć od samog početka pružala joj je porodica.

"Njih troje sam rodila na početku dvadesetih, kada nisam imala toliko ni emotivne, ni životne zrelosti. Svi moji prijatelji su u to vreme razmišljali šta će studirati, gde će izaći, pričali su o tome u koga su se zaljubili, a ja sam se bavila potpuno drugačijim temama. O tome šta mi se dešava mogla sam da razgovaram samo sa mamom i tetkom. Tada sam razmišljala u stilu 'zdravi su, siti su, suvi su, super', a sada, sa 32, neuporedivo više znam, dosta sam prošla, ljudi oko mene su toliko toga osetili i shvatili", objasnila je glumica nedavno u intervjuu za magazin "Hello".

mirka vasiljevic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Razlika između Mihajla, koji je treće dete u porodici, i najmlađe Anike je sedam godina.

"Andrej, Adrijana i Mihajlo su već veliki, mnogo stvari umeju sami, a ima i aktivnosti koje više ne žele da rade sa mamom, jer im je to bez veze. Zbog svega toga Anika je došla kao trešnjica ili jagodica na torti. Takođe, tek sada shvataju šta znači imati mlađu sestru, jer kad je Andrej imao tri godine, kraj sebe je već imao Adrijanu i Mihajla. On nije bio ni svestan šta znači biti stariji brat", rekla je rada glumica.

Još fotografija Mirke Vasiljević i Vujadina Savića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna