Glumac Dragan Mićalović preminuo je 5. juna 2017. godine, ostavivši iza sebe suprugu Milicu i tri ćerke - glumice Slobodu i Draganu Mićalović i njihovu najstariju sestru Mirjanu.

O bolnoj temi Sloboda i Dragana nisu mnogo govorile u javnosti, ali su na društvenim mrežama u nekoliko navrata delile emotivne poruke posvećene ocu, koji im je bio najveća podrška, uzor i oslonac.

"Nije lako govoriti o tim stvarima. Držimo se, kao što verujem da se svaka druga porodica bori kada doživi takvu nesreću. Svako to podnosi na svoj način, ali je teško", rekla je Sloboda Mićalović svojevremeno za "Story", dok je Dragana dodala:

"Obe smo morale da budemo jake, nekada svoju snagu ja pružam njoj, a nekada je ona uliva meni. Kako-kad, zavisi od trenutka".

Dragana Mićalović danas je podelila zajedničku fotografiju sa ocem, uz posvetu.

"Već peta godina, moj kapetane", napisala je mlada glumica, koja je svog oca oslovljavala sa "kapetane".

Dragana Mićalović sa ocem
Instagram/hipokampelefentokamela 

Dragana Mićalović svojevremeno je rastužila pratioce i kada je ocu Draganu posvetila dirljive reči na dan njegovog rođenja.

"Dobri moj kapetane... Dobro smo. Dobro je Maka. Čuvamo je. Govorim joj svakog dana po sto puta da je volim, sve mislim uspeću da joj nadomestim malo tebe. Ona se smeje. Stalno, a znam da joj duša vrišti tvoje ime na sav glas. Čuva se i ona, evo već treći mesec u karantinu. Danas je izašla. Rođendan ti je, mora baklava da se spremi. Pričamo stalno o tebi i smejemo se... i plačemo. I teško je, ne znam da li je teže kada ide sve nizbrdo ili kada ide uzbrdo. Znaš da se trudim da sve uradim kako treba. Zabrljam vrlo često, ali znaš me. A znaš i da te volim kao što nikog nisam i nikog neću. Srećna sam, kapetane, ima ko da me čuva. Vidiš ti to. Voli te tvoje najmalecko mezimče najviše na svetu", napisala je glumica na Instagramu 6. maja 2020. godine, na dan kada bi njen otac napunio 70 godina.

Dragan Mićalović je bio srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac, a preminuo je 5. juna 2017. godine u Beogradu, nakon borbe sa opakom bolešću.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna