Sloboda Mićalović  i  Vojin Ćetković  su se upoznali davne 2002. godine, na snimanju filma "Zona Zamfirova" i tada je otpočela romansa koju Srbija smatra jednom od najsrećnijih. Lepa Boba je igrala ulogu Zonine sluškinje Vaske, a Vojin se, kao Mane kujundžija zagledao u njene lepe oči i ostao začaran njima.

"Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo Zonu Zamfirovu, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao, lepa je, ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio", ispričao je Vojin u jednoj TV emisiji.

Punih šest godina su se njih dvoje zabavljali pre nego što su se odlučili na brak. Crkveno venčanje je obavljeno 12. maja 2008. godine, u hramu Svetog Vasilija Ostroškog, a Sloboda je odmah dodala Vojinovo prezime svome.

sloboda micalovic vojin cetkovic
Instagram / sloboda_micalovic_boba 

Patrijarhalno vaspitani glumac to je dočekao sa oduševljenjem. Dve godine kasnije, rodile su se bliznakinje Vera i Mila, za koje kažu da su male "kopije" tate i mame - Vera karakterom liči na Vojina, a Mila na Veru. Krštene su u crkvi u kojoj su i roditelji bili venčani.

Koja je tajna njihove dugovečne ljubavi i skladnog braka? Čuvanje privatnosti je sigurno jedan od načina da se porodica zaštiti od trzavica, pa njih dvoje vode mnogo računa o tome. Kad se Sloboda porodila, prema pisanju medija, izašla je kroz tajni prolaz iz porodilišta, a njihove ćerke nikada nećete videti na društvenim mrežama.

Štaviše, Vojin se dugo opirao ovoj modi, pa nije ni imao profil na Instagramu. Sada ga koristi za retke objave, a među njima nema Bobine slike. Tu su prizori iz njegovog profesionalnog života, poneka fotka sa pecanja koje strastveno voli ili slika sa kućnim ljubimcima.

vojin cetkovic
Instagram / vojin_cetkovic 

Sloboda više komunicira sa pratiocima, redovno čestita velike praznike, a otkrije i detalje iz provoda sa sestrom Draganom Mićalović ili kolegama i koleginicama iz klase ili pozorišta. Vojinov stav prema društvenim mrežama, očigledno, verno poštuje, pa ne objavljuje slike sa njim. Uzajamno poštovanje je, sigurno, najvažniji ključ dugovečne ljubavi.

sloboda micalovic cestitka uskrs 2022
Instagram / sloboda_micalovic_boba 

"Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku.

Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno", ispričala je Boba svojevremeno za Gloriju.

sloboda micalovic vojin cetkovic
ATA / Antonio Ahel 

"Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju", naglasila je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna