Danju spavaju, noću su budne, telefoni zvone, a pare dolaze i odlaze. Tako, ukratko, glasi opis trenutnog načina života Rade Manojlović koja je nedavno odlučila da joj menadžerka postane rođena sestra Marija.

"Maja voli pare", priča Rada. "Ona je meni bila potrebna i ona je moja druga polovina. Ja sam umetnička duša, a ona je materijalistička. Niko me ne razume dobro kao ona i niko me ne trpi tako dobro kao ona. Mnogo smo vezane."

Rada je procenila da će ovako sve zarađene pare ostati "u kući", ali priznaje da nekad ni jedna drugu ne mogu da istrpe. "I muškarac mora da istrpi moje lude bubice, divljanje, nervoze, bacanje stvari po kući kad nemam šta da obučem, čupanje kose. Možda tražim previše", priča pevačica.

undefined
ATA / Antonio Ahel 

Kaže da trenutno nema vremena za ljubav, jer je posvećena karijeri i novom albumu. "Gde nas dve da nađemo čoveka, kad ja da budem s njim, u kom delu dana? Moja sestra je po dvanaest sati na telefonu, svađa se s menadžerima, vlasnicima, kapare, rasprave. To je luda kuća. Ko nas bude trpeo, taj nije normalan", rekla je Rada Manojlović s osmehom.

rada manojlovic i sestra marija.jpg
Instagram / _marija_manojlovic 

Pevačica kaže da se sestra nije slagala s njenim bivšim momcima. "Njoj nijedan moj bivši nije bio dobar, sa svima je bila u svađi. Nije ih ona oterala, bila sam ja s njima po 5-6 godina. Ona je s njima od prvog dana bila na ratnoj nozi", otkrila je Rada.

Tekst: Lepa&Srećna