Duga ljubav Mine Milutinović i Nemanje Nedovića krunisana je dolaskom prinove. Naša manekenka se porodila juče, a ćerkica je dobila ime Talija.

Reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene Zvezde i njegova Mina su u vezi punih osam godina. Verili su se 2018. godine, a venčali 2020. godine na građanskoj ceremoniji, da bi priču zaokružili crkvenim venčanjem prošlog leta.

Vest o trudnoći objavili u januaru ove godine kada je na Instagramu osvanula zajednička fotografija na kojoj se video Minin stomak. 

"Zahvalna za sve što mi je život dao za ovih 27 godina, ali ne mogu da dočekam da provedem ostatak života sa tobom", napisala je Mina u opisu njihove fotografije.

Njihova veza je opstala čak i kad je funkcionisala "na daljinu" dok je Nemanja igrao košarku u Americi. Ona je umela, kako kaže, da putuje na drugi kontinent čak i da bi provela s njim samo četiri dana. 

"Mina sad ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom. Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo 'Je l’ ti moraš na svaki trening da ideš?'.

Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu", ispričao je svojevremeno Nedović za "Mondo".

Tekst: Lepa&Srećna