Kaliopi je ostvarila svoj san da se bavi pevanjem i već više od tri decenije ima uspešnu karijeru. Uprkos tolikom trajanju ne osvrće se iza sebe, niti se boji godina.

"Kroz život sam uvek gledala napred, kada uvek stvaraš nešto novo nemaš mnogo vremena da se osvrćeš unazad. Ne razmišljam o godinama, a ni ne želim da ih pominjme jer novim generacijama to ništa ne znači. Znači im samo moja muzika i moj izražaj, biću na sceni sve dok budem mogla, a kada ne budem više mogla neka moja muzika traje umesto mene", rekla je Bukleova koja se oprobala i kao operska pevačica, ali ne žali što se opredelila za pop muziku.

"Onog trenutka kada sam donela odluku da neću da pevam opere već ovu muziku niti jednog trenutka nisam zažalila iako sam se za to školovala. Ovde imam više slobode i kreativnosti, ovde sam ja ja, a tamo bih bila jedna uloga. Smatram da nije bitno gde će moja poruka da stigne, koliko daleko, već da me ono što radim čini srećnom, a onda i druge", objasnila je za "Grand" pevačica.

Njenu karijeru nisu obeležili skandali, niti ju je ikad pratila loša reputacija.

"Verovatno je tajna što kao glavni motor svega što me pokreće kroz život koristim svoju emociju, kao i velike savete gospodina Grila, koji je uvek tu da me malo vrati kad je potrebno, jer ne treba ni sagoreti u toj emociji. Možda je tajna u tome što je uvek sve na pravom mestu u pravom vremenu", otkrila je Kaliopi, pomenuvši svog bivšeg supruga Romea Grila, sa kojim je nakon razvoda otala u odičnim odnosima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna