Uroš Jovčić i njegova supruga Dženifer Martin sa nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će postati roditelji. Beba stiže na leto, a glumac ne krije da oseća i određenu dozu straha.

"Sve je kako treba. Ide super i čarobno. Idemo jako i na leto ćemo da nunamo bebu. Postoje strahovi od očinstva. Mada, i drugi su bili očevi, pa su preživeli. Strahovi su tu, ali ne smem da ih otkrivam, kako se ne bi obistinili. Smislili smo ime, ali ne smem još da otkrivam koje. Kad Dženi odluči da progovori o tome, tada će javnost znati. Izabrali smo internacionalno ime, da i njeni roditelji i moji mogu da ga izgovore", rekao je Uroš koji je suprugu upoznao na Tenerifima prilikom snimanja prve scene filma “Montevideo, bog te video”.

Sudbinski susret dogodio se kada je ona imala tek 15 godina, a on šest više. 

"Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže: 'Zajedno smo jači'. Teško mi je bilo da se odvojim od porodice, skoro 5.000 kilometara smo udaljeni. Volela bih da mogu često da sednem na avion i da brzo stignem na Tenerife, ali dug je put zaista. Oni su srećni jer znaju da sam srećna, radim i našla sam ljubav svog života ", ispričala je Dženi svojevremeno koju je otac ispratio do oltara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna