Glumac Al Paćino koji je u aprilu napunio 83 godine i njegova 53 godine mlađa izabranica Nur Alfala uskoro će postati roditelji. Ona, je kako se navodi u osmom mesecu trudnoće, i to će joj biti prvo dete, dok glumac ima troje odrasle dece.

Sa glumicom Beverli D’Anđelo dobio je blizance Oliviju i Džejmsa, koji danas imaju 22 godine. Oskarovac nikada nije želeo da bude poznat, a slava ga je, kako je jednom prilikom ispričao, zatekla nepripremljenog.

"Postati bogat i slavan me nikada nije interesovalo. Jedina stvar do koje mi je stvarno stalo je gluma. Potekao sam iz Bronksa, a slava me je zatekla nepripremljenog. Posle 'Kuma', nisam znao šta me je snašlo. Nisam više znao ko sam, žene su spavale ispred mojih vrata...", ispričao je slavni glumac koji je svoju veliku ljubav, glumicu Beverli D’Anđelo upoznao na letu iz Njujorka u Los Anđeles.

"Godine 1997. pogledao me u oči i rekao: 'Želim da budeš majka moje dece', a iako sam celog života izbegavala tu ulogu, bila sam duboko zaljubljena i bila sam sto posto zainteresovana", ispričala je glumica koja je veoma brzo postala samohrana majka.

"Rekao je sve što sam želela da čujem tad. Međutim, zatrudnela sam uz pomoć veštačke oplodnje sa 48 godina, pa sam blizance rodila šest nedelja nakon svog 49. rođendana. Već u 51. godini bila sam samohrana majka", rekla je Beverli koja je istakla da je sa ocem svoje dece u dobrim odnosima, iako ju je tokom mučnog rastanka, kako je tvrdila, uznemiravao i pokušavao da je kontroliše.

Beverli D’Anđelo o ljubavi sa Alom Paćinom
Profimedia 

 "Uvek smo bili povezani na kreativnom nivou - naši razgovori o glumi, potrebi za izražavanjem, to je razgovor koji je započeo '96 i traje do danas. To je definitivno jedinstven odnos, koji obuhvata dubinu iskustava i emocija, u dobru i zlu, pravo prijateljstvo", rekla je ona nakon što je objavljeno da će glumac dobiti dete.

krštena je, ali veoma poštuje pravoslavlje i u tom duhu ćemo vaspitavati i našu decu. Dok ju je otac vodio ka oltaru, bio sam okrenut leđima i pogledao sam je tek kada ju je tata predavao. Bio je to poseban trenutak, okrenuo sam se i video je u najlepšoj venčanici ikada i u tom trenutku sam znao da će sve biti u najboljem redu", rekao je Uroš.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna