Kaja Ostojić ponosna je na svoju naslednicu Nikolinu Dragojlović, koja trenutno živi u Majamiju, a pevačica je nedavno iskoristila priliku da je poseti i oduševila se ovim gradom. 

"Bilo mi je predivno. Bilo je super vreme. U početku je bilo malo čudno, padala je kiša i svi su bili iznenađeni. Malo sam se izdeprimirala da će biti stalno tako vreme, ali je posle bilo super", rekla je ona za "Blic".

Ćerka Kaje Ostojić
Instagram/Kaja Ostojic 

Kaja iza sebe ima tri braka - sa Nikolininim ocem Nikolom Dragojlovićem, sa košarkašem Urošem Duvnjakom i sa di-džejem Džuniorom Džekom, a ćerku ne savetuje da ide njenim putem. 

"Ne znam da li mogu da budem dobar savetnik. Ali jedino što joj govorim da ne sledi moj put nikako. To je definitivno jedini savet", rekla je Kaja i otkrila kakvog zeta priželjkuje. 

"Volela bih da nađe nekog ko je pažljiv, nekog ko je voli, s kim se razume, ko joj je pre svega prijatelj. To je najbolji recept za partnera", istakla je pevačica, koja sa ćerkom komunicira preko video poziva. 

"To uvek bude u moje predvečerje. Tada je ona obično budna. Razlika šest sati, malo je bilo povuci-potegni na početku. Bilo mi je teško prvih nekoliko dana", priznala je Kaja, koja bi se rado preselila kod ćerke. 

Kaja Ostojić o ćerki i ljubavi
Instagram/Kaja Ostojic 

"Da. Baš sam pričala sa nekim prijateljima, da nemam posao i karijeru ovde, sutra bih se preselila tamo. Florida je prelepa. Svi maštaju da žive pored okeana, da im vreme bude lepo. Plaža gde si potpuno sam, samo beli pesak i tirkizna voda. Nema lepšeg prizora. Bila sam svuda, ali mi je tamo baš lepo", rekla je ona za pomenuti medij i na kraju priznala da je zaljubljena. 

"Jesam. Zaljubljena sam", bila je kratka Kaja.

Još fotografija Kaje Ostojić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kaya_ostojic Pevačica uživa u Beogradu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna