Svi znamo da je Zlatibor najposećenija planina u Srbiji koja može da se pohvali brojnim atraktivnim zabavnim sadržajima u centru, ali i neprikosnovenoj prirodnoj lepoti u okruženju. Među brojnim hotelskim smeštajima koji oplemenjuju zlatnu planinu, Mona Plaza Zlatibor se izdvaja kao prava oaza za uživanje. Hotel nudi savršenu kombinaciju domaćeg gostoprimstva i udobnosti tako da se svaki gost za vreme svog boravka oseti kao kod svoje kuće.

soba_mona_plaza_zlatibor.jpg
Promo 

Kao i svake godine, hotel Mona Plaza Zlatibor je za goste pripremio poseban letnji paket po ceni već od 127 evra po osobi za minimum 4 dana u periodu od 21.6. do 21.7. Ovaj paket je idealan za celu porodicu, jer deca do 10 godina borave gratis, dok su drugi hotelski sadržaji poput korišćenja bazena, teretane, sauna sveta i Monice igraonice takođe gratis.

monica_igraonica.jpg
Promo 

U sklopu letnje akcije, hotel Mona Plaza Zlatibor je obezbedio za svoje goste i gratis vožnju Gold gondolom - najmodernijom vazdušnom trasom zlatiborske gondole koja povezuje centar Zlatibora sa ski centrom Tornik, preko Ribničkog jezera. Vožnja traje 9 km i predstavlja jedinstveni doživljaj za neponovljivi, letnji Zlatibor.

photo1631616465.jpeg
Promo 

Pored dobro poznatog konfora i udobnih soba, jedan od aduta zlatiborske Mone je vrhunski spa centar Inspirium - mesto za sve ljubitelje opuštanja i relaksacije. Nakon dana provedenog u prirodi Zlatibora, spa centar je idealno mesto za revitalizaciju duha i tela.

bazen.JPG
Promo 

Različiti tretmani i sadržaji, kao što su masaže, pilinzi i svet saune, nude komfor i doprinose da odmor bude kompletan.

room_service.JPG
Promo 

Odmor je i vreme kada ne brojimo kalorije i kada se svi prepuštamo gastronomskim užicima, a restoran Perun u sklopu hotela nudi upravo to. Raskošna ponuda balkanskih specijaliteta, pripremljenih od sveže lokalno uzgajanih namirnica siguran su recept za autentično iskustvo.

restoran.JPG
Promo 

Za najmlađe goste tu je omiljena Monica Igraonica odlično opremljena sa dosta zanimljivih sadržaja za mališane. Profesionalni animatori su sve vreme sa decom, dok roditelji mogu da uživaju u baru koji je providnim staklom odvojen od igraonice.

vila_restoran_mona_plaza.jpg
Promo 

I za sve one koji vole malo aktivniji odmor Zlatibor nudi mnoge mogućnosti za istraživanje okoline. Pešačenje čuvenim stazama zdravlja, vožnja biciklom ili kvadovima, istraživanje obližnjeg jezera su samo neki od sadržaja koji ovu planinu čine posebnom.

jezero_2023.jpeg
Promo 

Udahnite duboko i prepustite se lepoti Zlatibora dok uživate u bliskosti s porodicom i prijateljima.

photo1630916241.jpeg
Promo 

Hotel Mona Plaza je mesto gde trenuci nežnosti i smeha postaju nezaboravni, a veze se jačaju. Provedite letovanje na ovom prelepom mestu i ponesite sa sobom uspomene koje će trajati zauvek.

Tekst: Promo