Dani sreće i tuge se smenjuju u domu Ražnatovića. Istog dana kad se objavljeno da je Anastasija izgubila bebu, saznalo se da je kršten mali Krstan, drugi sin Veljka Ražnatovića.

Svečani čin je obavljen u tajnosti, u Hramu Svetog Save na Vračaru. U ovoj istoj crkvi su se Veljko i Bogdana Rodić venčali, 24. novembra 2019. godine.

I krštenje prvog sina, Željka, pre dve godine, obavljeno je u istom hramu, u najužem porodičnom krugu. Tada su familije Ražnatović i Rodić procenile da nije trenutak za pompezno slavlje uz veliki broj ljudi. Ovoga puta je, čini se, procena bila slična.

veljko raznatovic bogdana sin zeljko.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kao i njegov stariji brat, i Krstan je kršten na veliki praznik. Za Željka je bio odabran praznik apostola Svetog Petra i Pavla, a Krstan na Spasovdan. Prošli put se Ceca oglasila na društvenim sledećim rečima: "Naš mali i voljeni Željko! Srećno krštenje! Uvek da si nam srećan, zdrav, voljen, uspešan, da porasteš u čoveka plemenitog srca na kog ćemo biti ponosni", poručila je Ceca.

Ovoga puta, nema nikakvih objava, što je svakako u skladu sa tužnim trenutkom u kojem je cela familija zbog Anastasije. Oprhvana žalošću, ona je potpuno ugasila svoj Instagram profil, na kojem ju je pratilo milion obožavalaca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna