Ljubav Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića traje više od tri decenije, a ovaj par poslednjih godina živi na tri adrese - u Beogradu, na Zlatiboru i u Herceg Novom, a mir koji su pronašli u prirodi i raj koji su stvorili za njih je neprocenjiv.

"Odlučili smo da imamo mir, da živimo sa prirodom, da budemo u prirodi. To smo zajedno shvatili, baš sam pomislio da će to biti teško, da se ona pomeri iz grada, da ode u šumu, na planinu, da živi sa nekim gorštakom tamo. Branki se to dopalo, napravili smo naš mali raj na planini. Moralo je tu da bude i mesta za primorje, Branka to mnogo voli, boravak kraj mora se podrazumeva", rekao je Gagi Jovanović u emisiji "U krugu porodice".

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović o životu u prirodi
Foto: Marina Lopičić Author: Marina Lopicic Copyright: marinalopicic@gmail.com Description: Kultura, intervju Dragan Jovanovic Software:Adobe Photoshop CS5 Windows Created: 2015:12:23 19:39:16

Branka se nadovezala i istakla da posebno uživa u kuvanju.

"Kuvam i spremam na 'smederevcu', tek sad doživljavam svoj vrhunac kulinarskog umeća. Mama me je učila da spremam pužiće, to ima specifičan ukus kad je u 'smederevcu', evo, pohvali me, Dragane... (smeh) U punom smo kontaktu sa prirodom", rekla je glumica, koja sa suprugom slobodno vreme često provodi u bavljenju sportom, a redovno ih posećuje i ćerka Anđela Jovanović, koja se uskoro udaje.

"Imamo naš mir. Ispod drvene kućice je prostor, tu je sto za bilijar, sto za stoni tenis, pikado, ima tu dosta sportova koji mogu da se igraju. Mnogo toga lepog je tu, šetnje su tu najlepše od svega", objasnio je Dragan, a Branka je dodala da se rado opuštaju i uz dobru muziku.

Branka Pujić
ATA / Antonio Ahel 

"Slušamo ploče, kad se najedemo projice. Imamo kasete, božanstvene neke, nikad nismo toliko plesali kao na Zlatiboru", presrećna je glumica.

Gagi Jovanović istakao je i da nikada nije podlegao trendovima i da ga moderna tehnologija ne zanima, te da čak ne poseduje ni "pametan" telefon.

"Moderan život je usmeren na neke uloge, svi igraju neke uloge. Svi su neko drugi, užasno im je važno kako ih vide drugi. Umetnost je došla u problematičan period, skoro da je biznis, a ne umetnost. Sve te neke stvari su me udaljile od modernog. Ja sam sam sebi najveći kritičar, strog sam kritičar. Izgubio sam želju za prikazivanjem, za novcem, za karijerom, sve to što se desilo sa pametnim telefonima, ja i dalje imam Nokiju onu za poruke, to je to", zaključio je on u pomenutoj emisiji.

Još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Youtube RTS Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna