Za porodicu Ražnatović danas je posebno važan dan. Cecina snaja, Bogdana Ražnatović se porodila na jednoj privatnoj klinici u Beogradu i carskim rezom na svet donela dečaka čije je ime otkriveno još pre nekoliko meseci.

Krstan se rodio na na isti dan kao i njegov pokojni deda Željko Ražnatović Arkan.

Uz Bogdanu su bili njena majka Danijela Rodić i svekrva Ceca Ražnatović, naravno i suprug Veljko, koji nije mogao da dočeka da vidi sina.

"4.200 kilograma i 54 santimetara. Ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je rođen moj pokojni suprug. Bogdana je super, a za Veljka ne zna da li je zaplakao jer je bila preushićena. Željko zna da će dobiti brata ali ne zna da ga je dobio! Slavlje je u našoj kući", izjavila je Ceca za "Kurir".

Da će se dečak zvati Krstan, Bogdana i Veljko odlučili su čim su saznali da će ponovo postati roditelji. Ime potiče od grčke reči "stauros", što znači "krst". 

Veljko i Bogdana čekaju sina
Instagram/Bogdana Raznatovic 

"Krstan je posebno staro srpsko ime. Unikatno je, nije često ime, što je svakako još bolje za nas", rekao je Veljko, pa dodao šta misli, koji će nadimak imati Krstan: "Ja sam Veljko, i nikada me nisu zvali po nadimku, tako da smatram da neće ni on imati nadimak. Krstan je dovoljno", rekao je nedavno Cecin sin, koji se potpuno posvetio porodici i boksu.

"Svi koji se kreću po kafanama po Beogradu znaju da već pet, šest godina unazad ne mogu nigde da me vide. To svi mogu da posvedeče. Ne izlazim nikad, posebno ne u kafanu. Kod kuće mogu da okupim drage ljude kada je neki važan datum, da se proslavi, i proveseli, ali da se smucam po kafanama, ne. Prvo ne priliči oženjenom čoveku sa detetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, dobro se hranim i odmaram. To živim i to dišem, sedim kući sa porodicom, nema šta", objasnio je u jutarnjem programu "Prve televizije" Veljko koji je dok je boravio u Titelu uživao da se bavi poljoprivredom.

Veljko i Bogdana čekaju sina
ATA / Antonio Ahel 


"Ja sam poljoprivrednik čovek. Meni je Bog dao sve što sam želeo i bilo bi apsurdno da se ja sad žalim na svoj stil života, koji je porodičan, sportski, koji ne odstupa od te norme. Svi znamo koja je granica i kako sportista treba da živi. Ja se pridržavam toga, vojnički što se kaže", rekao je nedavno za "Alo" Ražnatović i istakako kako je presrećan što u svemu ima podršku porodice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna