Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihailo Dudaš nakon tri godine rešili su da ozvaniče vezu. Glumca je već nekoliko puta isiticala da je sportista muškarac njenog života, pa je vest o svadbi logičan sled događaja. Intimna ceremonija zakazana je za jun, a za slavlje znali su samo roditelji i najbliži prijatelji.

"Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam", rekla je za "Blic" Anđela, a izvor je za isti medij otkrio da je sve spremno za slavlje.

"Srećni su, jer će konačno svoju vezu ozvaničiti i pred zakonom i pred bogom. Sve detalje drže u strogoj tajnosti od javnosti i žele da tako i ostane. Svečani ručak zakazan polovinu juna. Branka pomaže Anđeli oko same organizacije. Svakako su Anđela i Mihail dogovorili restoran i dekoraciju, kao i muziku što je najvažnije. Ostalo su sitnice. Branka je poznata kao neko ko voli da preuzme organizaciju na sebe, te je to bilo tako i ovog puta. Sa Anđelom bira i venčanicu koju će glumica poneti na svadbenoj proslavi", otkrio je izvor i istakao da je vest o Anđelinoj udaji Gagi dočekao emotivno.

"Ne samo zato što sam jedinica, strašno sam vezana za svoje roditelje i volim da provodim vreme sa njima. Divni su, obrazovani, inteligentni, široki... Za sve ljude imaju samo ljubav i široka shvatanja, mogu mnogo toga da razumeju. Integritet im je nesalomiv, a to sve više cenim što sam starija. Po sebi znam koliko je teško sačuvati prave vrednosti u svetu koji više ne vrednuje neke stvari.Nije lako ostati dosledan sebi, a ja kod kuće imam dve individue koje su i u najtežim trenucima, kada se jedva preživljavalo, ostali verni sebi i svom integritetu. Presrećna sam i zahvalna što imam takve roditelje. To je dar koji cenim i poštujem. Puno se smejemo, kreativni smo zajedno i iskrenim razgovorima rešavamo probleme", rekla je nedavno za "Stil Kurir" Anđela.

Još fotografija Anđele Jovanović pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / mihaildudas, Screenshot / Instagram / _blejzmodesti Anđela Jovanović i Mihail Dudaš u Londonu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna