Ljubav Branke Pujić i Dragana Jovanovića traje više od tri decenije, a rodila se iz prijateljstva. Čim ju je ugledao, Gagi je znao da je Branka žena njegovog života, ali je ona tada bila zauzeta, pa je njihova ljubav čekala pravi trenutak.

"Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. Sećam se, kad me je prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan. A meni je u početku sa njim bilo vrlo lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano je preraslo u ovo što imamo danas. Najjače oružje su mu šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali je jako dobar čovek", rekla je glumica ranije u jednom intervjuu.

Branka Pujić, Dragan Gagi Jovanović
ATA / Antonio Ahel 

Kruna njihove ljubavi je ćerka Anđela Jovanović, koja je krenula stopama roditelja, a koju su dobili 1992. godine, iste godine kada su se i, nakon nešto više od dve godine veze, venčali.

Branka i Gagi verovali su da njihovim emocijama ne treba papir i potpis kao potvrda, te venčanje u početku uopšte nisu planirali, ali su pod uticajem roditelja odlučili da ipak izgovore to sudbonosno "da".

"Iako sam mislila da se nikada neću udavati, pogotovo što od momenta kad smo započeli vezu to je bilo - to, i verujem da bismo ostali zajedno bez obzira na 'papir', ipak smo odlučili, malo i pod uticajem roditelja, da se venčamo. Nismo ni svadbu želeli, ali smo okupili rodbinu i prijatelje u restoranu sa pogledom na Dunav i Kalemegdan. Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski. Ja u venčanici, Dragan u odelu, dvorac blista na mesečini, on me nosi u naručju... Taj dan pamtim kao jedan od najlepših u životu", ispričala je Branka pre nekoliko godina za magazin "Lisa".

Mnogi ih pitaju šta je recept za srećan brak, a oni su saglasni da su ljubav i podrška osnova svakog zdravog i dugovečnog odnosa.

"Teško je zadržati neke normative u porodici. Ljubav je osnova svega, poštovanje, poverenje, razumevanje, tolerancija. Dragan i ja nemamo ograničenja i svako od nas ima svoje vreme, u smislu da se vidi sa prijateljima. Na primer, on voli tenis, ja tango. Veoma je važno da svako ima svoje vreme, a da kroz život idemo zajedno i u istom smeru. Nema kočenja, već samo vetar u leđa. Podržavamo snove jedno drugom u želji da oboje budu srećni. Na tome se zasniva naš odnos. Ljubav je uvek prisutna, samo ide kroz druge dimenzije", rekla je glumica svojevremeno.

Još fotografija Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Youtube RTS Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna