Milena Živanović, srpska glumica koja je publici dobro poznata iz serije "Urgentni centar", kao i iz brojnih predstava koje igra u Pozorištu na Terazijama i Jugoslovenskom dramskom pozorištu, juče je postala mama jedne devojčice.

Milena je godinama u srećnom braku sa producentom Ivanom Krstovićem, inače sinom poznatog glumca Miodraga Mikija Krstovića, sa kojim je 2018. godine dobila naslednika Tadiju, a njihova porodica sada je uvećana za još jednog člana. Ponosni roditelji odlučili su da ćerki daju ime Petra, a glumica je na duhovit i emotivan način poželela naslednici dobrodošlicu na ovaj svet.

"Petra Krstović. Ćerko naša, dobrodošla. Ponosna sam koliko smo obe bile hrabre. Tvoj brat Tadija jedva čeka da te upozna, kaže da će te naučiti da gledaš na sat. Tvoj tata je najnežniji džin sa plavim očima, ima skoro dva metra i brz metabolizam. Njih dvojica su mnogo duhoviti i zasmejavaće nas. Vreme na Tadijinom satu je uvek 20 minuta, sati ne postoje, to je neko njegovo računanje vremena. Ovaj svet će postati plemenitije i lepše mesto, obećavam. Ljudi postaju bolji. Danas dok sam te rađala, bile su prisutne i mlade stažistkinje, njih osam. Prvi put su videle prirodan porođaj. I plakale su zajedno sa mnom od sreće. Proleće je. Volimo te", napisala je Milena sinoć na Instagramu, nakon čega su usledile brojne čestitke.

Ime Petra, inače, potiče iz staro-grčkog jezika, a smatra se da svoje varijante ima i u latinskom i u španskom jeziku. Petra u prevodu sa grčkog jezika znači "kamen", "stena", a u prenesenom značenju Petra je "žena jaka kao stena", "odlučna", "čvrsta", "nepokolebljiva", "žena jake volje", "žena borac".

Glumica je tek pre nešto više od mesec dana javno objavila da čeka drugo dete, kad je već bila u poodmakloj trudnoći, u kojoj je uživala daleko od očiju javnosti.

Jednom prilikom govorila je o svom odnosu sa suprugom Ivanom, za kog je sigurna da je ljubav njenog života.

"Verujem u sudbinski odnos zauvek. Intuicija mi govori da sam pronašla svoju ljubav za do kraja života. I to je najlepši osećaj na svetu! Ivan je pre svega moj najbolji prijatelj, osoba kojoj prvoj javim važne vesti i 24 sata sam voljna da budem tu za njega. Uživancija mi je da jurim po parkovima sa sinom i suprugom. Tada rado i zagrlim drvo, pretvaram se da umem da sviram klavir, te lupetam akorde i glasno pevam. Sve što dosad imam u biografiji dokazuje mi koliko je život čaroban. Gotivno mi je što sam Tadijina mama i Ivanova žena. Moj pogled na svet mi uvek raširi osmeh na licu", rekla je Milena svojevremeno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna