Glumica Milena Živanović objavila je lepe vesti - da je ponovo u drugom stanju. Ona i njen suprug, producent Ivan Krstović, inače sin poznatog glumca Mikija Krstovića, 2018. godine dobili su naslednika Tadiju, a uskoro u njihov dom stiže i jedna devojčica. 

Milena je, sudeći prema fotografijama koje je objavila, u poodmakloj trudnoći, ali je srećne vesti krila sve do sada.

"Uskoro mama i jedne devojčice. Volim te, neka danas bude dan za lepe vesti i snežna čuda u aprilu", napisala je glumica na Instagramu, označivši u objavi svog supruga.

"Verujem u sudbinski odnos zauvek. Intuicija mi govori da sam pronašla svoju ljubav za do kraja života. I to je najlepši osećaj na svetu! Ivan je pre svega moj najbolji prijatelj, osoba kojoj prvoj javim važne vesti i 24 sata sam voljna da budem tu za njega. Uživancija mi je da jurim po parkovima sa sinom i suprugom. Tada rado i zagrlim drvo, pretvaram se da umem da sviram klavir, te lupetam akorde i glasno pevam", rekla je jednom prilikom Milena o svojoj porodici i dodala:

"Sve što dosad imam u biografiji dokazuje mi koliko je život čaroban. Gotivno mi je što sam Tadijina mama i Ivanova žena. Moj pogled na svet mi uvek raširi osmeh na licu."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna